fbpx

Waarom is loslaten in de herfst zo helend?

De herfst laat ons ieder jaar zien hoe mooi loslaten en verandering kan zijn

De herfst is de ideale periode om te inventariseren wat je achter je wilt laten.  Net als de natuur heeft alles een cyclus en het enige dat vaststaat is dat alles zal veranderen.
Een boom verandert elk seizoen en houdt niet krampachtig vast aan zijn bladeren. Loslaten is nodig  voor de afronding van een volgende cyclus in je  groei. Om je zo voor te bereiden op wat hierna komt om te groeien, je te ontplooien, ontwikkelen

Deze seizoensgebonden overgangsperiode is een mooie tijd om je leven eens onder de loep te nemen.
Wat heb je afgerond, wat ben je ontgroeid, wat geeft je niet langer plezier, wat kost je teveel energie?

loslaten herfst

Ben je klaar om iemand of iets los te laten, met liefde en dankbaarheid? En alleen datgene wat het je heeft geleerd mee te nemen naar de toekomst?

Vergeving en iets goedmaken zijn het pad naar geluk, het maakt je hoofd en je hart vrij.

De herfst is de ideale tijd, kortom, om te verwerken en helen.

De laatste maanden van het jaar zijn je jaarlijkse kans om de balans op te maken, voor (her)bezinning en om overtollige ballast op te ruimen.

Dit geeft je de kans om bij te tanken en je energie te herstellen Zo kun je jezelf klaarstomen voor een nieuwe cyclus, een nieuw jaar. De ‘kick-off’ van een volgende periode van persoonlijke groei, mogelijkheden en nieuwe initiatieven.

Kom NU in actie, een nieuw begin staat voor de deur, wachtend op jou! En het voldoet geheel aan jouw wensen! Dus spreid je vleugels en vlieg.

Anita Duin coaching biedt verschillende mogelijkheden om jouw transformatie-proces te versnellen en te begeleiden. Enkele voorbeelden:

Een loslaat-sessie is een belangrijke stap naar meer innerlijke rust.

 

 

Lao tse verandering

 

 

Bericht delen: