fbpx

Een heerlijke workshop waarin je een mooie collage maakt van papieren bloemen.

bloemencollage workshop

In deze workshop maak je een collage van bloemen. Je schildert en knipt zelf de bloemen en de blaadjes. Of je gebruikt ander mooi papier uit tijdschriften.  Hiervan maak je mooie patronen en , stukje voor stukje,  ontstaat jouw eigen collage.

Bloemen staan voor kleur, leven, groei, tot bloei komen, schoonheid. In deze workshop staan we op luchtige wijze even stil  bij datgene wat bij jou tot bloei wil komen. Van daaruit ga je vervolgens intuïtief en creatief aan de slag.  Het is veel makkelijker als dat het misschien klinkt. Mocht het toch nodig zijn , dan begeleid ik je door het proces en help ik je op weg.

Het maken van een bloemencollage is een rustgevend en creatief proces – je raakt helemaal in de flow

Het is een plezierige en eenvoudige bezigheid. Je maakt de collage naar eigen inzicht met kleuren en vormen die jij mooi vindt.
Het is een geweldige manier om mindfulness te beoefenen. Je zult merken dat je helemaal gefocust bent op het kleuren, knippen en plakken en de wereld en alle drukte om je heen even vergeet. Een middag om de controle los te laten en helemaal lekker in de flow te zijn, zonder verwachting en zonder doel. Het gaat om het plezier!

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer.  Er is ruimte voor het uitwisselen van gevoelens en gedachten, met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve coach

Datum: volgt
Lokatie:
Jouw investering: 27,50 EURO

Aanmelden: klik op de button

 

 

 

 

workshop bloemen mandala


Affirmatie: ik geef mezelf de ruimte om tot bloei te komen
en maak daarmee de wereld een stukje mooier.

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van minimaal 5 personen kunnen we in overleg een cursus inplannen !