fbpx

creatieve coaching

Ga mee met de flow in een mooie sessie creatieve coaching

Creatief bezig zijn en tegelijkertijd werken aan jezelf. Het mooie van de creatieve coaching is dat tijdens een sessie de aandacht veel makkelijker van het hoofd naar het hart gaat. Je krijgt letterlijk zicht op jezelf met nieuwe inzichten, bewustwording en inspiratie.

Van hoofd naar hart

Vind je het soms lastig om je gevoelens onder woorden te brengen, of om te ‘moeten’ praten over jezelf ? Dan zul je merken dat het bij deze coachingsvorm veel meer gaat stromen. De antwoorden dienen zich vaak vanzelf aan. Je ontdekt dat jij best al veel in huis hebt, waarmee jij je situatie kunt verbeteren en stappen kunt zetten naar een bevredigend leven.

Individuele begeleiding

De sessies pas ik altijd aan op jou als persoon en jouw persoonlijke situatie.  Door aan te voelen wat er in het moment nodig is. Ik beweeg met je mee

Er zijn verschillende mogelijkheden: krachtkaart, inspiratiekaart, droomboard, geluksboekje enz
Spreekt dit je aan? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. Samen vinden we dan een activiteit die past bij jou

creatieve coaching alkmaar

Review:
De naam geluksboekje sprak mij direct aan. Zeg nu zelf dat klinkt toch ook gewoon heerlijk positief?
Precies wat Ik nodig had: een paar uurtjes lekker creatief zijn. Terwijl ik plaatjes aan het zoeken was en nadacht over hoe ik mijn geluksboekje vorm wilde geven, stelde Anita mij vragen over mijn leven en over mijn kinderen en mijn toekomst. Omdat je creatief bezig bent, lijkt het alsof de antwoorden op de best verdiepende vragen makkelijker volgen.
Ik vond deze manier van coaching echt super fijn en het heeft me goed gedaan.
Anita kan heel goed luisteren, is heel open en eerlijk. Heel toegankelijk. Het is makkelijk en fijn om met haar te praten. Anita oordeelt niet, ze luistert en begeleid.

Ik kom graag nog eens terug. Bedankt Anita.