fbpx

Workshop geluksboekje maken

Een leuke, gezellige, inspirerende en creatieve workshop waar je blij van wordt!

workshop geluksboekje maken

workshop geluksboekje maken

Je maakt zelf een mooi boekje die je vult met de positieve dingen uit jouw leven…mooie herinneringen, grappige momenten, hoogtepunten, dingen waar je trots op bent, doelen die je hebt bereikt, fijne mensen in je leven, alles wat jou een goed gevoel geeft….waar je blij van wordt.

Er zijn overeenkomsten met het maken van een droom/visionboard. Hierbij ligt het accent meestal op de toekomst. Terwijl een geluksboekje meer gericht is op mooie herinneringen en geluksmomenten die je koestert in het hier en nu.

Je kunt het boekje vullen met plaatjes, met mooie teksten, spreuken of tekeningen. Je kunt het helemaal inrichten zoals jij dat wilt.

De workshop geluksboekje maken begint met een mooie visualisatie/meditatie. Vervolgens kun je al knippend en plakkend en bladerend door mooie tijdschriften je creativiteit de vrije loop laten.  Iedereen kan het…en mocht je desondanks toch moeite hebben om op gang te komen, dan help ik je op weg.

We werken in een  rustige  sfeer zodat je je innerlijke stem hoort en in verbinding komt met wat voor JOU belangrijk is, zonder dat je daarbij wordt afgeleid door anderen.

Er is zeker ook ruimte voor gezelligheid.De workshop is geschikt voor iedereen die op een leuke manier in contact wil komen met de mooie momenten uit jouw leven.

Jouw investering bedraagt EURO 27,50 inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Deze workshop is ook individueel te boeken in de vorm van een creatieve coachingsessie van 2,5 uur. We plannen dan in overleg een datum en tijdstip in.

Datum: …. 2022
Lokatie:  Alkmaar
Aanmelden:  via het contactformulier

Deze workshop geluksboekje maken is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje. Als je zelf een groepje samenstelt van minimaal 5 personen, kunnen we in overleg een datum plannen

geluksboekje maken workshop