fbpx

Workshop geluksboekje maken

Een leuke, gezellige, inspirerende en creatieve workshop waar je blij van wordt!

Tijdens deze workshop krijg je de kans om je eigen prachtige boekje te maken, gevuld met positieve aspecten uit jouw leven. Denk aan mooie herinneringen, grappige momenten, hoogtepunten, dingen waar je trots op bent, bereikte doelen, en fijne  mensen in je leven. Kortom, alles wat jou een goed gevoel geeft en waar je blij van wordt.

 

 

 

 

Er zijn overeenkomsten met het maken van een droomboard Hierbij ligt het accent meestal op de toekomst. Terwijl een geluksboekje meer gericht is op mooie herinneringen en geluksmomenten die je koestert in het hier en nu.

Je kunt het boekje vullen met plaatjes, met mooie teksten, spreuken of tekeningen. Je kunt het helemaal inrichten zoals jij dat wilt.

De workshop geluksboekje maken begint met een mooie visualisatie/meditatie. Vervolgens kun je al knippend en plakkend en bladerend door mooie tijdschriften je creativiteit de vrije loop laten.  Iedereen kan het…en mocht je desondanks toch moeite hebben om op gang te komen, dan help ik je op weg.

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer.  Er is ruimte voor een rustig gesprek , met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 7 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve coach

Deze workshop is ook individueel te boeken in de vorm van een creatieve coachingsessie van 2,5 uur. We plannen dan in overleg een datum en tijdstip in.

Datum: vrijdag 26 januari 2024, 13:30 – 16:00 uur
Lokatie: De Smederij, Snaarmanslaan 42a Alkmaar
Jouw investering: 27,50 EURO  inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Aanmelden:   Klik hier

Als je zelf een enthousiast groepje hebt  kunnen we in overleg een cursus inplannen ! Het is een superleuk vriendinnenuitje
Voor een groep t/m 5 personen breng ik € 150,- in rekening. Daarboven is het € 27,50 per persoon

geluksboekje maken workshop