fbpx

Een mooie stap naar het leven van je dromen

Workshop droomboard maken

Een ongedwongen, laagdrempelige workshop waarin je al knippend en plakkend je dromen, wensen of verlangens zichtbaar maakt.

Een droomboard is een collage van plaatjes, foto’s en mooie teksten van jouw dromen, doelen en dingen waar jij blij van wordt. Het wordt ook wel eens visionboard genoemd, omdat het een middel is om jouw dromen te visualiseren.

droomboard maken workshop

Wat wil je graag hebben, wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Grote dromen, kleine wensen, stille verlangens, iets simpels, een kleine of een grote stap, een ideaalbeeld, een toekomstbeeld, of een doel voor de korte termijn….het kan allemaal… Laat je door jezelf verrassen

Het maken van een visionboard helpt je om je doelen en wensen helder te krijgen. Het activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je verlangens en deze werkelijkheid te maken. Het kan van alles zijn: een andere baan, een nieuw huis, meer rust in je leven, een boek schrijven, een partner….of misschien is het wel iets heel anders wat je wenst…het maakt niet uit…

We beginnen  met een mooie meditatie / visualisatie-oefening, waarmee je je verbeeldingskracht aanspreekt en in je hoofd al een levendig beeld creëert van hoe jouw droom(leven) eruit ziet.

En daarna: Lekker bladeren door mooie tijdschriften (ik heb er heeeeeel veel), knippen, plakken.  Leuke plaatjes,  mooie afbeeldingen, inspirerende teksten.  Stap voor stap ontvouwen jouw dromen zich…en heb je helder waar jij heen wilt in het leven, welke dingen je (nog) graag wilt doen.

De workshop is geschikt voor iedereen die op een leuke manier haar wensen en (onbewuste) verlangens in beeld wil brengen.  Aan het eind van de workshop neem je  een prachtige zelfgemaakte collage mee naar huis . Jouw investering bedraagt 27,50 Euro inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Zo’n feelgood workshop die nog heel lang doorwerkt en je nog lang zal heugen, dus beter ben je er bij!

Deze workshop is ook individueel te boeken in de vorm van een creatieve coachingsessie. We plannen dan in overleg een datum en tijdstip in.

Wanneer vrijdag 20 januari 2023 13.30 – 16.00 uur
Ook kan de workshop speciaal voor een groepje van 5-8 personen worden georganiseerd. Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur
Waar : De Smederij, Snaarmanslaan 42a, 1815 SH Alkmaar

 

 

Je kunt je hier aanmelden

Enkele reacties van deelnemers van eerdere workshops droomboard maken

Marieke: Ik maakte dit Moodboard bij een workshop van Anita Duin
Hierin zie ik duidelijk mijn missie terug: een leeuw voor kracht en doorzettingsvermogen.
Een foto van mezelf omringd met boeken. Een Inspiratieboek schrijven stond al langer op mijn wensenlijst.
Hoe mooi is het dan dat ik nu daadwerkelijk zo ver ben om mijn boek uit te gaan geven
Dus maak je dromen visueel en stem je af op jouw verlangen.
Marieke Stolk Smit – Stralend en Vrij

 

Anja schrijft:  Afgelopen februari een mooi droomboard gemaakt tijdens een workshop gegeven door Anita Duin. Onder haar deskundige begeleiding gevisualiseerd wat ik dit jaar wilde bereiken. En ik moet zeggen dat ik veel meer innerlijke rust en vrede ervaar in mijn dagelijkse soms wel hectische leven met gezin, mantelzorg en niet te vergeten mijn praktijk. Bouw meer rustmomenten in om op te laden en heb afgelopen september een mooie zen zeilreis mogen meemaken. Deze heeft me nog meer doen inzien waar het om gaat in het leven. Liefde vriendschap, respect voor mens en dier.
Mooi om te zien hoe zo droomboard kan bijdragen
Deze hangt dan ook in mijn praktijk Balance4yourbody zodat andere mensen ook geïnspireerd raken
Lieve Anita, dankjewel voor jouw bijdrage!
Anja van Eldik

 

Een mooie reactie van Jetty, een jaar nadat ze meedeed met een workshop ‘droomboard maken’
“Ja Anita! Een jaar alweer… toen een droom.
Nu grotendeels gemanifesteerd! Wat gaat het snel! Dit droomboard is van een jaar geleden en ik realiseer me dat er inmiddels al veel is gemanifesteerd van de dromen van dat moment. “
Jetty schreef inmiddels een Levenseindegids, ontwikkelde een training ‘End-of-life-doula’ en heeft ook al meerdere trainingsdagen gegeven.
Hoe mooi is dat!