Een mooie stap naar het leven van je dromen

Workshop droomboard maken

Een ongedwongen, laagdrempelige workshop waarin je al knippend en plakkend je dromen, wensen of verlangens zichtbaar maakt.

Een droomboard is een collage van plaatjes, foto’s en mooie teksten van jouw dromen, doelen en dingen waar jij blij van wordt. Het wordt ook wel eens visionboard genoemd, omdat het een middel is om jouw dromen te visualiseren.

droomboard maken workshop

Wat wil je graag hebben, wat wil je graag bereiken, wat wil je het liefst doen?

Het maken van een visionboard helpt je om je doelen en wensen helder te krijgen. Het activeert je onderbewustzijn om je te focussen op je verlangens en deze werkelijkheid te maken. Het kan van alles zijn: een andere baan, een nieuw huis, meer rust in je leven, een boek schrijven, een partner….of misschien is het wel iets heel anders wat je wenst…het maakt niet uit…

We beginnen  met een mooie meditatie / visualisatie-oefening, waarmee je je verbeeldingskracht aanspreekt en in je hoofd al een levendig beeld creeert van hoe jouw droom(leven) eruit ziet.

De workshop is geschikt voor iedereen die op een leuke manier haar wensen en (onbewuste) verlangens in beeld wil brengen.  Aan het eind van de workshop neem je  een prachtige zelfgemaakte collage mee naar huis . Jouw investering bedraagt 20 Euro inclusief alle materialen, thee en iets lekkers.

Wanneer 26 oktober 2019 13.30 – 16.00 uur
Ook kan de workshop speciaal voor een groepje van 5-8 personen worden georganiseerd. Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur
Waar : De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar, 1e etage (praktijk Acu-Putten)

Je kunt je aanmelden via het contactformulier  of bel naar 06-26274343