fbpx

Gemakkelijk, gezellig en super ontspannend tekenen

Workshop Intuïtief Zentekenen

Een workshop waarin je lekker gaat zentekenen. Het is een leuke en ontspannen manier om mooie kunstwerkjes te maken en bovendien verrassend gemakkelijk om te leren.

Na een korte uitleg kun je al snel een behoorlijk ‘cool’ ontwerp maken, door simpelweg herhalende lijnen en patronen te tekenen

Goed of fout bestaan niet in deze methode. Iedereen kan het!

workshop zentekenen

 

Hoe ziet de workshop zentekenen eruit ?

Je bent helemaal vrij om jouw eigen kunstwerk te creëren. Een hartje, een bloemetje, een abstracte vorm, met één of meerdere kleuren. Met of zonder een mooie quote erop.  Er staat maar weinig vast, alles wat je bedenkt is oke.  Er zijn ook altijd leuke sjablonen bij de hand, waarmee je aan de slag kunt.
Er zijn verschillende voorbeelden en stap-voor-stap instructies aanwezig en mocht het toch nog nodig zijn, dan help ik je op weg.
Alle materialen die we nodig hebben zijn aanwezig.

Helemaal zen met papier en pen

Als je gewoon lekker zit te krabbelen, ben je alleen maar bezig met de lijntjes, de kleuren en de patronen die ontstaan. Gedachten komen tot rust…helemaal zen dus. Er is één nadeel: het is superverslavend !

Een leuk youtube zentangle filmpje !


De workshop is geschikt voor iedereen die zin heeft in een gezellige middag.  Jouw investering bedraagt EURO 27,50 EURO  inclusief  thee en iets lekkers. Alle materialen zijn aanwezig.
Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers

Wanneer : vrijdag 13 oktober 2023 13.30 – 16.00 uur
Waar : De workshop wordt gegeven door Anita Duin in De Smederij, Snaarmanslaan 42a, 1815 SH Alkmaar

Je kunt je hier aanmelden

 

Ook kan de workshop speciaal voor een groepje van ongeveer 5  personen worden georganiseerd. Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

Enkele reacties van deelnemers die hebben meegedaan met een workshop zentekenen:

Jeanette: De workshop Zen-tekenen bij Anita vond ik super fijn om te doen.  Even je zintuigen helemaal loskoppelen en uit je hoofd en alleen maar heerlijk relaxed tekenen luisterend naar dito muziek in een heel ongedwongen gezellige sfeer. Ik ga hier zeker thuis een vervolg aan geven.

Inge: Het was super gaaf om te doen Anita! Dank je wel

Janneke: Was zeker leuk en heel ontspannend. Een heerlijk rustmoment…helemaal ZEN

Sonja: Dank je Anita. Heel leuk om te doen. En bedankt voor je hulp. Elke keer als ik even ‘vastliep’ gaf je me goede tips zodat ik weer verder kon. Jij hebt me laten zien dat creativiteit ook voor mij is weggelegd. Ik ga er thuis mee door.

Wendy: Nieuwe ervaring voor mij: een ‘ workshop zen-tekenen. Anita nam me mee door haar uitnodigende manier van aanbieden, die mij nieuwsgierig maakte om te beginnen. Onzekerheid of ik wel creatief genoeg was, verdween daardoor snel.Tijdens het ontdekken van patronen voelde ik me stil worden van binnen. Ook zag ik mijn behoefte aan harmonie en warmte terug in het resultaat. Kinderlijke blijheid gevoeld door de overvloed van stiften, kleurpotloden en fijnschrijvers. Wonderlijk dat je dit fijne gevoel kan ervaren door hiermee bezig te zijn. Een aanrader!

 

workshop zentangle

zentangle handletteren feather