fbpx

Kaartendeck Fluwelen Vleugels

Kaartendeck Fluwelen Vleugels

Met heel veel plezier  deel ik dit blogbericht  over kaartendeck Fluwelen Vleugels met jullie.
Het was eind 2020 , toen mijn zus Gerda Duin mij vroeg om de illustraties te maken bij haar nieuwe kaartendeck.
Het was midden in de 2e lockdown en ik was al heel veel aan het schilderen en tekenen. Ik had tenslotte tijd ten over en voor mij was dit de manier om heerlijk te ontspannen, in een flow te komen en me naar meer binnen te richten.
Geen moment heb ik dan ook geaarzeld en heb volmondig “JA” gezegd tegen dit mooie project.

 

Het duurde even voor ik het ritme te pakken had, was zoekende hoe ik het ging aanpakken. Na de eerste kaart tuimelden de ideeën over elkaar heen en ik was niet meer te stoppen. Regelmatig zat ik ’s nachts met een schetsboekje op de rand van mijn bed omdat ik opnieuw een briljante inval had, ha ha

In het tekenen van de kaarten kon ik heel veel energie en gevoel kwijt en ben erg blij met mijn mooie resultaten.

Fluwelen Vleugels – De Lotusbloem

 

kaartendeck fluwelen vleugels lotusbloem

 

De Lotusbloem is een speciale kaart voor mij en symboliseert voor mij een verdieping in mijn creativiteit.
In de zomer van 2019 brachten wij de vakantie door in een prachtige tuin in Brabant. Gezeten aan de rand van een vijver en omgeven door de mooiste bloemen voelde ik de wens om deze schoonheid vast te leggen. Ik ‘wist’ ineens dat ik ‘moest’ gaan schilderen. Vanaf dat moment heb ik talloze lessen gevolgd, soms live, meestal online.
Ik leerde het tekenen en schilderen  door ‘gewoon’ heel veel te doen. Als het ware het begin van mijn ‘feelgood art’…..vrolijke creaties waar mensen blij van worden.
De prachtige en inspirerende teksten van Gerda, samen met mijn illustraties vormen een prachtig geheel. We hebben genoten van het proces Ik hoop dat jij er net zo enthousiast over bent als wij zijn.
kaartendeck fluwelen vleugels

Kaartendeck Fluwelen Vleugels is een uitgave van Vrouw&Verbinding

 

Bericht delen: