fbpx

Een schilderij van jouw favoriete foto

 

Heb jij een leuke herinnering aan een mooie gebeurtenis? Bijvoorbeeld genietend tijdens een fijne vakantie, een gezellig moment met een vriendin, of een andere gelegenheid waarbij jij helemaal in je element was.

Hoe leuk is het om van deze foto een schilderij te laten maken als dierbare herinnering
Ik kan dit voor je doen!! Als feelgood-artist maak ik vrolijke, vaak kleurrijke schilderijen. Niet persee realistisch, maar wel herkenbaar en altijd uniek.

Ook geweldig om iemand kado te geven

Je mooiste foto geschilderd

Hoe werkt het? Jij stuurt me 1 of meerdere foto’s die ik vervolgens combineer tot een geheel. Jouw schilderij maak ik op een hard canvasboard. Verschillende formaten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld 15 x 15 of 20 x 30. Informeer naar de mogelijkheden

De prijs is afhankelijk van jouw wensen en het aantal personen op het schilderij. Startprijs schilderijtje 15×15 cm met 1 persoon is Euro 17,50 excl verzendkosten.
De levertijd is over het algemeen 1 a 3 weken

Interesse in een feelgood-schilderij. Neem gerust vrijblijvend contact met me op

 

 

van foto naar schilderij