fbpx

Coaching loslaten met familieopstellingen

Als je beter leert loslaten, wordt alles meer ontspannen en eenvoudiger en kun je veel meer genieten van wat het leven je biedt.

Wil jij graag iets loslaten? Dan is deze coaching perfect voor jou….want… Loslaten geeft je de opluchting die je nodig hebt! Boek een sessie loslaten met familieopstellingen en vindt rust, ruimte en innerlijke vrede.

coaching loslaten

Coaching loslaten met familieopstellingen Zijn er gedachtes en gevoelens die je graag zou willen loslaten? Als je ergens boos of verdrietig over bent en daar steeds maar over blijft piekeren, dan kost dat je heel veel energie. Als je je angst of onzekerheid, je zorgen, boosheid, teleurstelling, schuldgevoelens of iets anders loslaat, voelt dat alsof er een last van je schouders is gevallen.

Negatieve gebeurtenissen achter je laten, het verleden accepteren, maakt dat er meer flow komt in je leven

Er kan een vervelende of pijnlijke gebeurtenis zijn, of een bepaald persoon die allerlei gevoelens en emoties bij je oproept.
Steeds maar opnieuw een nare gebeurtenis, een vervelende periode in je gedachten herbeleven, maakt dat je niet verder kunt.
Wil je weer in de flow raken, maak je dan los van de greep die dit nog op je heeft.

Ik bied je een mooie sessie aan waarin we samen op onderzoek gaan. Waarom houdt je vast aan bepaalde dingen, wat levert het je op als je loslaat en wat kun je vervolgens gaan toelaten. Ik maak hierbij gebruik van een zogenaamde tafelopstelling / familieopstelling. Daarmee maken we inzichtelijk wat er binnen in jou speelt. Er worden niet altijd of uitsluitend familieleden opgesteld, het kan van alles zijn.

Toelaten wat je werkelijk wilt

Loslaten is hard werken en kost je energie. Daarom is het beter om ‘toe te laten’.  Je richt je dan op wat je wel wilt in het leven.  Dat geeft je veel meer levensvreugde. Het is een belangrijke stap naar meer innerlijke rust.
Je bent klaar om dingen anders te doen, klaar voor een nieuw begin, klaar om een stap vooruit zetten. Klaar om vol positiviteit aan een prachtige nieuwe periode te beginnen.

Jouw investering voor deze sessie bedraagt 100 EURO .  De sessie duurt  ongeveer 1 uur en 3 kwartier.
Heb jij interesse of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.