fbpx

Een leuke, creatieve workshop waarin je  je eigen inspiratiekaarten maakt

Het is enorm leuk om je eigen inspiratiekaart(en) te maken. In de workshop inspiratiekaarten maken, smelten mooie afbeeldingen, aansprekende quotes en affirmaties samen tot een prachtige persoonlijke inzichtkaart.

Van afbeeldingen, plaatjes en foto’s die jou aanspreken maak je een mooie collage. Ook is er prachtig bedrukt papier dat je kunt gebruiken. Alles wat je doet is goed en voordat je het weet heb je een mooie kaart in handen. Een kaart die jou inspireert en positieve ‘vibes’ geeft.

Workshop inspiratiekaarten maken

Verander je gedachten en je verandert je wereld

Affirmaties zijn woorden die je tegen jezelf zegt en die je bevestigen hoe je je wilt voelen. Het is een manier om positief te blijven en om verandering op een goede manier te omarmen.

In je inspiratiekaart kun je deze woorden en andere mooie spreuken opnemen die voor jou betekenis hebben en die je helpen om vooruit te komen.

 

Met mooie plaatjes, teksten en illustraties maak je prachtige en persoonlijke inspiratiekaarten

Zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen, kan er zomaar spontaan een prachtig inzicht ontstaan.  De collage die je creëert, onthult je innerlijke wijsheid en brengt deze tot leven. Iedereen kan het, het is niet moeilijk om te doen. Go with the flow, gewoon lekker meedoen, je gevoel volgen…en je eindresultaat zal prachtig zijn.

Op ontspannende en creatieve wijze werken aan jezelf.workshop inspiratiekaarten maken

De workshop vindt plaats in een ontspannen, rustige en veilige sfeer, waarin we samen gezellig bezig zijn.

Datum:   vrijdag 1 maart 2024 13.30 – 16.00 uur
Lokatie: De Smederij, Snaarmanslaan 42a, 1815 SH Alkmaar
Prijs: EURO 27,50 per persoon

Aanmelden: klik op de button of  Volg deze link

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt  kunnen we in overleg een cursus inplannen ! Voor een groep t/m 5 personen breng ik € 150,- in rekening. Daarboven is het € 27,50 per persoon