fbpx

Een leuke, creatieve workshop waarin je  je eigen inspiratiekaarten maakt

 

Inspiratiekaarten of inzichtkaarten heb je in veel verschillende soorten. Het brengt je mooie inzichten en kan je richting geven bij allerlei vraagstukken in je leven, als ze zo nu en dan een kaartje trekt.

Het is ook enorm leuk om je eigen inspiratiekaart(en) te maken. In de workshop inspiratiekaarten maken, smelten mooie afbeeldingen, aansprekende quotes en affirmaties samen tot een prachtige persoonlijke inzichtkaart.

Van afbeeldingen, plaatjes en foto’s die jou aanspreken maak je een mooie collage. Door hier een affirmatie (een helpende spreuk) aan toe te voegen, heb je een mooie kaart in handen die jou kan ondersteunen op je levenspad, bij allerlei vraagstukken, bij het nemen van beslissingen…een kaart,  kortom die jou inspireert en inzicht geeft.
Workshop inspiratiekaarten maken

Verander je gedachten en je verandert je wereld

Affirmaties zijn positieve woorden die je tegen jezelf zegt, woorden die je kracht geven. Die zorgen voor zelfvertrouwen en optimisme. Zinnen die bevestigen hoe jij je wilt voelen.  Datgene wat je wilt veranderen op een positieve manier formuleren.

Een krachtige affirmatie kan je helpen om je leven in een goede richting te krijgen.   In je inspiratiekaart gebruik je zinnen die voor jou betekenis hebben.

Met mooie plaatjes, teksten en illustraties maak je prachtige en persoonlijke inspiratiekaarten

Tijdens het maken van de kaarten kunnen allerlei boodschappen bovenkomen. Zonder dat je daar je best voor hoeft te doen kun je ‘zomaar’ een mooi inzicht krijgen en een diepere laag aanboren in jezelf. Je innerlijke wijsheid wordt zichtbaar in de collage die je maakt. Iedereen kan het, het is niet moeilijk om te doen. Go with the flow, gewoon lekker meedoen, je gevoel volgen…en je eindresultaat zal prachtig zijn.

Op ontspannende en creatieve wijze werken aan jezelf.workshop inspiratiekaarten maken

De workshop vindt plaats in een ontspannen, rustige en veilige sfeer, waarin we samen gezellig bezig zijn.

Datum: volgt
Lokatie: De Sociëteit, Luttik Oudorp 78 Alkmaar
Prijs: EURO 27,50 per persoon

Aanmelden: klik op de button

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van minimaal 5 personen kunnen we in overleg een cursus inplannen !