fbpx

Van onzekerheid naar meer zelfvertrouwen – coaching

Van onzekerheid naar meer zelfvertrouwen

Het is heel normaal om je in sommige situaties onzeker te voelen, en voor de meesten van ons volstrekt logisch dat je onzekerheid ervaart als je je op onbekend terrein bevindt
Maar als je hierin doorslaat kan onzekerheid je soms behoorlijk in de weg zitten. In het dagelijkse leven kan je belemmerd worden door een gebrek aan zelfvertrouwen. Het maakt dat je je in sommige situaties zenuwachtig en ongemakkelijk voelt. Dit kan je tegenhouden de dingen te doen die je graag zou willen doen. Soms kun je ergens enorm tegenop zien, uit angst het niet goed te doen. Je twijfelt aan jezelf of je maakt je druk om wat anderen van je vinden.

Stap voor stap groeit het geloof in jezelfvan onzekerheid naar meer zelfvertrouwen coaching

In een kortlopend traject kan ik je helpen om je vaker buiten je comfortzone te wagen.
Dit is namelijk de plek waar persoonlijke groei echt plaatsvindt en waar je tot leven komt.
Gaandeweg krijg je verschillende hulpmiddelen ter beschikking, waarmee je spannende situaties het hoofd kan bieden.

Je merkt al snel dat je steeds vaker op jezelf durft te vertrouwen en je eigen weg durft te volgen.

Op een rustige manier kun je zeggen wat je wilt en voor jezelf opkomen.
Van anderen trek je je steeds minder aan en je hebt de goedkeuring van anderen niet langer nodig. Je krijgt een beter gevoel over jezelf, voelt je ontspannen en steeds meer op je gemak.We doen dit door middel van gesprekken, verschillende oefeningen en thuisopdrachten die je prikkelen en (zelf)inzicht geven.

Ben jij klaar om op een praktische, leuke en effectieve methode je zelfvertrouwen te vergroten?

Wil jij hulpmiddelen ter beschikking hebben waarmee je lastige situaties het hoofd kan bieden. Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-26274343 of neem  contact met me op via mijn contactformulier.

Het traject bestaat uit 3 coaching-sessies van ongeveer 90 minuten. We ontmoeten elkaar met tussenpozen van ongeveer 3-4 weken.