fbpx

Familieopstellingenworkshop – op reis naar zelfacceptatie

Deze workshop is als een reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie

Familieopstellingen workshop – op reis naar zelfacceptatie Een unieke reis die ondernomen kan worden door iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en accepteren.
Op deze middag kun je je volledig focussen op jezelf en je talenten, waarden en dromen onderzoeken.
We maken  in deze workshop gebruik van familieopstellingen, schrijfopdrachten en andere mooie oefeningen/technieken, waarmee  je jezelf beter leert begrijpen en accepteren!

workshop op reis naar zelfontdekking

Zelfacceptatie is het mooiste kado dat je jezelf kan geven.

We volgen jouw unieke pad en gaandeweg ontdek je wat er echt belangrijk is voor jou. Je krijgt inzicht in je voorkeuren, wat je graag hoort en wat je het liefst ziet. We verkennen wat je hart je te vertellen heeft en welke angsten en belemmerende overtuigingen je mogelijk tegenhouden. Tijdens een persoonlijke familieopstelling mag jij jezelf compleet aanvaarden.

Aan het eind van de middag kijk je terug op de prachtige innerlijke reis die je hebt afgelegd. Ook heb je zicht op de kleine stapjes die je kunt nemen om vol vertrouwen je reis voort te zetten en je doelen te bereiken.

Nu jouw reis beginnen? Stap aan boord en meld je aan.

De workshop vindt plaats in een veilige en ontspannen sfeer. Er is ruimte voor het uitwisselen van gevoelens en gedachten, met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 4 personen

 

Datum: volgt 13:00 – 16.30 uur aanmelden

Lokatie: praktijk Acu-Putten, Louise de Colignystraat 27, 1814 JA Alkmaar, Anita Duin 0626274343
Jouw investering: 49,95 EURO

 

Liever een heel dagdeel voor jou alleen ? Je kunt een individuele sessie boeken.  Een individuele sessie duurt ongeveer 2,25 uur  Neem gerust contact op bij interesse. Mijn tarieven kun je in deze link bekijken