fbpx

Creatieve workshop – de wijsheid van de bomen

Geïnspireerd door de wijsheid van de bomen maak je een prachtige en unieke collage

Dompel jezelf onder in een middag vol plezier en creativiteit tijdens deze unieke workshop ‘De Wijsheid van de Bomen’. Ontdek de betoverende wereld van intuïtief schilderen en collages maken, zonder dat ervaring of creatief talent vereist is. Het enige wat je nodig hebt, is zin in een leuke middag!

Intuitief schilderen

We beginnen de middag met het zelf beschilderen van papier.  Je kunt je intuïtie de vrije loop laten  terwijl je speelt met kleuren en vormen.  Dus  uit je hoofd en in verbinding met je binnenwereld, gewoon lekker kliederen en experimenteren.

Knippen en plakken maar

Al knippend en plakkend maak je vervolgens een collage. Met eenvoudige vormen die je knipt uit je zelfgemaakte papier vorm je een prachtig magisch bos of een boom.  Er zijn altijd voorbeelden aanwezig bij de workshops, waardoor je je kunt laten inspireren. Ik ben er om je te stimuleren/aanmoedigen en begeleid je als dat nodig is.

De boom als metafoor voor het leven

In mijn feelgood workshops zit altijd een stukje persoonlijke verdieping verweven. Deze middag draait het om de boom als metafoor voor jouw leven. Kom samen met gelijkgestemde zielen, laat je creativiteit bloeien en ga naar huis met prachtige visuele reminder van jouw kracht en innerlijke wijsheid

workshop intuitief schilderen

“Be like a tree
Stay grounded
Connect with your roots
Turn over a new leaf
Bend before you break
Enjoy your unique natural beauty

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer, waarin we samen een gezellige en ondersteunende omgeving creëren waarin iedereen kan groeien en bloeien. Er is ruimte voor het uitwisselen van gevoelens en gedachten, met respect voor elkaar.  Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve feelgood coach

Klik om je meteen aan te melden

Praktische informatie

Datum: :vrijdag 15 september 2023  13.30 – 16.00 uur
Lokatie: De Smederij, Snaarmanslaan 42a, 1815 SH Alkmaar
Jouw investering: 27,50  EURO inclusief alle materialen, thee en iets lekkers

 

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van 5-7 kunnen we in overleg een cursus inplannen !
Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz.