fbpx

workshop gelukshanger maken

In deze workshop ga je met papier, verf en allerlei leuke versieringen een gelukshanger / amulet maken.

workshop gelukshanger maken

 

Een amulet wordt vaak gezien als een voorwerp met magische krachten, dat je geluk brengt, een steuntje in de rug kan geven, bescherming biedt en je positieve energie geeft.

In jouw eigen persoonlijke gelukshanger kun je uiting geven aan datgene waarop je hoopt, je wensen, verlangens en goede intenties. Laat je creativiteit de vrije loop, terwijl je jouw persoonlijke gelukshanger vormgeeft. Je maakt het helemaal naar je eigen smaak, met afbeeldingen die jij mooi vindt, kleurrijke kralen, symbolen, affirmaties of pakkende quotes.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat je er ook van maakt, je gaat sowieso naar huis met een schitterende versiering om ergens op te hangen. Bovendien is het een geweldige kans om een gezelligeworkshop gelukshanger maken AnitaDuin en inspirerende middag te hebben

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer.  Er is ruimte voor een rustig gesprek , met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve coach

Datum: vrijdag 1 december 2023 13.30 – 16.00 uur
Lokatie: De Smederij, Snaarmanslaan 42a Alkmaar
Jouw investering: 27,50 EURO

 

 

De Smederij ligt midden in de Spoorbuurt in Alkmaar, 2 minuten lopen van Station Alkmaar

Er zijn diverse parkeergarages op loopafstand, de dichtsbijzijnde is De Kazerne aan de Helderseweg (5 minuten lopen). Je kunt de auto ook iets verderop goedkoop parkeren  op het grote parkeerterrein bij Van Til Interieur (De Jagerstraat).

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van minimaal 5 personen kunnen we in overleg een cursus inplannen !