fbpx

Agenda – workshops en trainingen

Hieronder vind je een overzicht van workshops en trainingen, die de komende tijd worden gegeven.

anitaduin feelgood art

 

 

26 november 2022 en 14 januari 2023
workshop
creatief met familie-opstellingen

Op een creatieve en speelse manier kijken we naar jou in relatie tot je ouders. Jij beschildert zelf de houten poppetjes die je ouders representeren.  Een mooie en helende manier om puur vanuit jezelf een reis te maken door jouw familiesysteem
We gebruiken de poppetjes vervolgens in een tafelopstelling om inzicht te krijgen in (een stukje van) jouw verhaal.

 workshop intuïtief Zen-tekenen

Gemakkelijk, gezellig en super ontspannend tekenen
Een workshop  waarin je lekker gaat zentangelen. Zentangle is een leuke manier om meditatief te tekenen.
Alhoewel het er soms een beetje ingewikkeld uit ziet, is het eenvoudig om te doen. Het is het tekenen van lijnen en patronen die zich steeds herhalen, waarbij er geen goed of fout is. Iedereen kan het!

Maak je eigen inspiratiekaart

Inspiratiekaarten of inzichtkaarten heb je in veel verschillende soorten. Het brengt je mooie inzichten en kan je richting geven bij allerlei vraagstukken in je leven, als ze zo nu en dan een kaartje trekt.

Het is ook enorm leuk om je eigen inspiratiekaart(en) te maken. In de workshop inspiratiekaarten maken, smelten mooie afbeeldingen, aansprekende quotes en affirmaties samen tot een prachtige persoonlijke inzichtkaart.

 

 

agenda anita duin workshops

 


Afgelopen evenementen – binnenkort weer op de agenda

Chinese hoofd nek schouder massage

Een heerlijke cursusdag waarop je lekker praktisch bezig bent.  In één dag leer je alle fijne kneepjes
om een ontspannende behandeling te geven. Je kunt na afloop iemand thuis een massage geven.
Maar de massage is ook prima te gebruiken in de sauna, schoonheidssalon, massage-praktijk enz.
Bij gespannen spieren, hoofdpijn, RSI-klachten door te lang achter een beeldscherm werken, laat
deze massage de energie weer stromen

 

 

 

Geluksboekje maken

Een leuke, gezellige, inspirerende en creatieve workshop waar je blij van wordt! Je maakt zelf een mooi boekje die je vult met de positieve dingen uit jouw leven…mooie herinneringen, grappige momenten, hoogtepunten, dingen waar je trots op bent, doelen die je hebt bereikt, fijne mensen in je leven, alles wat jou een goed gevoel geeft. Je kunt het boekje vullen met plaatjes, met mooie teksten, spreuken of tekeningen. Je kunt het helemaal inrichten zoals jij dat wilt.
Iedereen kan het…en mocht je desondanks toch moeite hebben om op gang te komen, dan help ik je op weg. Schuif jij aan ?

 

 

 

 

 Workshop kruidencompressen en massage

Doe mee met de lekkerste workshop van het voorjaar. Ik zorg voor een grote voorraad heerlijk geurende geneeskrachtige  kruiden en mooie lapjes stof. Jij kunt hiermee kruidencompressen maken. Je leert hoe je hiermee jezelf of iemand anders een heerlijke behandeling kunt geven. De kruidencompressen worden warmgestoomd, wat zorgt voor een heerlijke geur en weldadige warmte. Goed voor je huid, lekker voor je spieren en enorm ontspannend. Een paar simpele massage-technieken, maken het feest compleet.

workshop ontspanningsmassage voor twee

Je leert deze dag een aantal mooie handgrepen waarmee je iemand een weldadige ontspanningsmassage kunt geven. Samen genieten en ontspannen van een heerlijke behandeling is namelijk super-gezellig. Dus meld je aan met je vriend, vriendin, moeder, dochter, zoon, zus of wie dan ook. Het is een mooie manier om de dagelijkse beslommeringen even achter je te laten en je over te geven aan totale ontspanning. Echte quality time dus, er lekker tussenuit met z’n tweeën.

workshop Herfstkleuren

Ben jij dol op de spectaculaire herfstkleuren? En lijkt het je leuk om een vrolijk
schilderijtje te maken met het thema ‘herfst’ ?
Zeg dan JA tegen deze workshop.

 Flowerpower bloemen schilderen

Een kleurrijke workshop waarin jij een vrolijk bloemenschilderij maakt. Je leert eerst hoe je op eenvoudige wijze de mooiste kleuren kunt creëren.
Vervolgens ga je aan de slag op een canvas schilderspaneel. Het is een manier van intuïtief schilderen, waarin je je laag voor laag aan jouw
bloemenboeket werkt. Dit geeft je de vrijheid om het helemaal op jouw manier te doen

 Creatieve workshop – de wijsheid van de bomen

Deze workshop is een mix van schilderen en collages maken.
Collages zijn een leuke manier om de mooiste beelden te creëren. Het is een techniek waarmee je al snel schitterende resultaten kunt bereiken.
Je werkt vanuit je gevoel en maakt vormen en kleuren zonder dat je daar bij na hoeft te denken.

 Creatieve workshop
Feelgood flowers – bloemencollage

In deze workshop maak je een collage van bloemen. Je schildert en knipt zelf de bloemen en de blaadjes. Hiervan maak je mooie patronen en , stukje voor stukje,  ontstaat jouw eigen collage.
Bloemen staan voor kleur, leven, groei, tot bloei komen, schoonheid. In deze workshop staan we op luchtige wijze even stil  bij datgene wat bij jou tot bloei wil komen.

 guasha hoofd en gezicht

Guasha op het hoofd en gezicht is een meer ‘vriendelijke’ versie van de behandeling die gewoonlijk op het lichaam wordt toegepast. Het is een heerlijk ontspannende ervaring met een effect op het hele lichaam. De workshop is geschikt voor iedereen, massage-ervaring is niet nodig. Puur voor je plezier, ter ontspanning, omdat je goed voor jezelf wilt zorgen, of omdat je het leuk vindt iets nieuws te leren…je bent van harte welkom

workshop Chinese massage

Bij Chinese massage gaat het om het herstellen van de balans in het lichaam. Veel klachten ontstaan door blokkades in het lichaam. Met een Chinese massage laat je de vitale levensenergie (Qi) weer stromen. Tijdens de cursus wordt je zelf ook gemasseerd, hierdoor ervaar je meteen wat Chinese massage voor jou kan betekenen.  Beginners en ook voor masseurs die hun vaardigheden willen uitbreiden zijn welkom.

 guasha op de voeten

Een unieke combinatie van Chinese voetmassage en guasha.  Het is een heerlijk ontspannende ervaring met een effect op het hele lichaam. De workshop is geschikt voor iedereen, massage-ervaring is niet nodig. Puur voor je plezier, ter ontspanning, omdat je goed voor jezelf wilt zorgen, of omdat je het leuk vindt iets nieuws te leren…je bent van harte welkom

basisworkshop guasha

De 1-daagse workshop biedt een gedegen kennismaking met deze bijzondere methode uit de Chinese geneeskunde.  Als je wilt leren hoe je Guasha bij je zelf kunt toepassen, maar ook hoe je in huiselijke sfeer lichte klachten kunt behandelen, is deze cursus geknipt voor jou.

Maak je eigen krachtkaart

Door middel van intuïtief schilderen en collages maken met mooi papier, ga je op innerlijke ontdekkingsreis.
Stap voor stap ontstaat jouw eigen unieke inspiratiekaart. Boordevol symboliek, kleuren en plaatjes die passen bij jou. Door er positieve krachtwoorden aan toe te voegen, krijgt je kaart extra power en kan het je helpen in je persoonlijke proces.

gembercompressen

De workshop gembercompressen is een verwennerij voor iedereen die zijn spieren wil losmaken, het lichaam verwarmen en bovenal heerlijk ontspannen. We behandelen elkaar in groepjes van 2, waardoor jezelf ook een complete behandeling ondergaat. De intense warmte en de ontgiftende werking van de gember dringt diep door, verwarmt, ontspant en helpt het lichaam om de afvalstoffen sneller af te voeren. De spieren worden losgemaakt. Ze zijn versterkend en zuiverend voor het lichaam en bevorderen de circulatie van het bloed.