fbpx

Dit zeggen anderen over Anita Duin coaching

Dank voor gisterochtend. Genoeg om weer over na te voelen en een plekje te geven. Je hebt een prettige manier van werken
Rik

Hoi Anita. Ik vond de sessies bij jou fijn, verhelderend en ook pittig. Het gaat  best heel goed met mij nu. Ik zit veel beter in mijn vel en ben wat beter voor mijzelf gaan zorgen. Meer rust momenten, gezond eten en drinken. Ik slaap veel beter en heb meer energie. Het gesprek ben ik met mijn moeder aangegaan en ook dat was goed.  Ik wil je danken voor de inzichten.
Angelique

Nogmaals Anita heel veel dank. Was een mooie sessie en zeer verhelderend. Ik kan weer verder met MIJN leven

Annie

 

Bedankt voor de sessie Anita. Het heeft mij veel inzichten gegeven waar ik zelf weer mee verder kan. De rust en het inzichtelijk maken van bepaalde patronen vond ik erg fijn, niets is fout. Het onbevooroordeeld kunnen bespreken van de vraag. Ik vond het een prettige setting met goede sfeer. Ik was vooraf bang dat het wat zweverig zou worden, dat viel gelukkig alles mee! De  familieopstelling wordt op een prettige manier gedaan en ik was verrast hoe ik dingen uit het gezin meeneem in mijn dagelijkse leven.  De familieopstelling heeft mij geleerd dat ik mijn eigen blik op mijn toekomst richt en voor mijzelf moet kiezen.
Maarten

De sessie/familieopstelling heeft me vertrouwen, opluchting gegeven om aan de slag te gaan. Prettig, fijn gesprek, ongedwongen, vrije (veilige) sfeer, je gaf me vertrouwen om na te denken over hoe ik mezelf zie.  Het visueel duidelijk maken hoe de poppetjes op het bord staan en welk gevoel dat geeft was heel effectief. Echt wonderlijk, dat had ik niet verwacht. Fijn dat je zo goed luistert, meeschrijft en dan aan het einde in het gesprek de punten benoemd die ik zelf gezegd had. Dat vond ik  fijn om te horen en bevestigend. Dat ik de echte Carlijn mag laten zien, doet me goed. Je bent prettig in de omgang, no nonses, concreet en ook niet zweverig ofzo. Dank je wel! Je hebt me goed op weg geholpen en ik weet je te vinden als ik me wat onrustiger begin te voelen, voor nu is het goed!
Liefs Carlijn

Beste Anita, Je geeft me steeds veel stof om over na te denken, waardoor ik het gevoel heb dat ik er zelf aan kan werken en dingen kan verbeteren. Een echte eyeopener is dat ik mezelf ook pauze mag gunnen en niet altijd hoef te presteren. Het is namelijk al goed.
Rob

Ik vond het een hele fijne en inspirerende ochtend en heb de coaching als zeer positief ervaren. Je komt op mij over als een oprechte en lieve vrouw en dat geeft mij vertrouwen, waardoor ik mezelf makkelijk openstel.  Ik vond ook heel fijn, om zelf het Genogram te maken, door zelf dingen op te schrijven, komt het meer binnen. Daarnaast vond ik het werken met de poppetjes ook heel leuk en confronterend, dat wel, maar zeker een creatieve manier van de familie opstellen en dit spreekt mij wel aan. Ik zou jou zeker aanraden aan anderen, je bent een open en eerlijke vrouw, je komt oprecht over en dat vind ik persoonlijk heel prettig.
Yvon

Ik heb de coaching / familieopstelling als heel prettig ervaren en heeft me weer nieuwe inzichten gegeven. De ontspannen sfeer vond ik er prettig. De koppeling met mijn rookverslaving en verlangen naar geborgenheid was heel inzichtgevend. Ook het toespreken van mijn vader en ex. Ik vind je een fijn mens en raad je zeker aan
Agnes

Lieve Anita, Tijdens ons gesprek vorige week spraken we over spiegels. Het leven laat mij zien wat getransformeerd mag worden in mij. Ik kan terugkeren naar mijzelf. Wat ik heel prettig vind is dat je snel tot de kern kwam en hoe je snel tot het opheffen van een blokkade kunt komen.  Effectief was voor mij het creatief bezig zijn. Het zorgt voor afleiding terwijl je je antwoorden geeft op de vragen die gesteld worden. Ik weet nu welke last ik meegedragen heb en hoe het mij tegengehouden heeft. Nogmaals dank vanuit mijn hart! Wanneer ik tegen een andere blokkade aanloop … ik weet je te vinden! meer dan de moeite waard.
Hartelijke groet,  Astrid

Hoi Anita. Alles om mij heen is aan het shiften omdat ik die zware last  (hoge eisen, verantwoordelijkheid, bang om te falen, etc) van mijn schouders heb laten glijden. Het klopt gewoon!  De zware last was gewoon te veel voor mij. Ik laat het allemaal achter mij. Ik kan nu veel beter zien wat mijn rol is in iedere ontmoeting en relatie. Ik merk langzaam aan dat er een verandering aan het ontstaan is. Contacten  gaan soepeler. Ik uit mij nu meer vanuit mijn hart. Nieuwe mensen komen naar mij toe. Dank je wel voor je hulp Anita! Ook de kaarten (Fluwelen Vleugels) die ik gekocht heb bij je zijn pareltjes die mij helpen. Heel bijzonder.
Inge

Hoi Anita,
Dank voor de sessie.  Ik vond het verhelderend en ook bevestigend. Je hebt de relaties duidelijk gemaakt. En ook de grote invloed die mijn dominante vader op mij heeft gehad. Het geeft me handvatten om verder te gaan.
Dave

Lieve Anita, het was heel makkelijk praten met jou en ik kwam bij je vandaan met een gevoel van dankbaarheid. Omdat het heel fijn was dat jij voor mij klaar stond, om te helpen naar inzicht en helderheid wat ik ook heb ontvangen.
De onrust die ik in pieken kon ervaren, gleden van mij af, klaar. De sessie familieopstellingen heb ik als één geheel ervaren. Mijn man is ook heel blij voor mij dat  dingen nu helder zijn geworden.
Ik zal je zeker aanbevelen en zeggen dat onnodig verdrietig zijn niet hoeft, dat de opstelling  de lucht kan klaren.
Dankjewel en een harte groet, Karin

Wat een mooie familie opstelling.  Anita is heel ontspannen en tegelijkertijd heeft ze heel veel kennis. Dank je wel Anita voor de inzichten die ik gekregen heb.Heel waardevol.
Janny

Goedemorgen Anita, de sessie was iedere euro waard. Wat een inzichten en bevrijding. Dank je wel. Hartegroet van Femke

Lieve Anita. Ik ben je heel dankbaar voor de heldere inzichten die je me hebt gegeven. Het heeft een deur geopend naar een nieuwe frisse toekomst die ik met beide handen aangegrepen heb.Het begin is gemaakt en de rest gaat volgen, dat voel ik! Het leven zit vol verrassingen.
Ella

Je bent een betrokken, respectvolle coach, die goed kan luisteren en de hoofdpunten uit een warboel aan opmerkingen kan halen…waarna je handvatten aanreikt die zorgen dat de cliënt verder kan. Wat ik prettig vind aan de coachingssessies  zijn de rustige omgeving, de gemeende belangstelling van Anita en haar niet veroordelende manier van communiceren en aanpakken, waarin zij mij de ruimte gaf om er zelf achter te komen wat mij nu echt dwarszit
Roos

Lieve Anita,
Heel blij ben ik, dat jij op mijn pad bent gekomen! Ik wil je ontzettend bedanken voor je luisterend oor, goede adviezen en vooral ook je geduld met mij. Door onze gesprekken ben ik een stuk wijzer, autonomer en positiever geworden.
Vanna

De aandacht en het scheppen van een vertrouwde omgeving, vond ik erg prettig. Je bent een warm mens, die goed kan luisteren. Je helpt me op weg om beter met mezelf om te gaan. Door de coaching voel ik mij meer zelfverzekerd.
Wendy

Ik ben enorm op weg geholpen met inzichten in mijn eigen processen. Heb stappen gezet in persoonlijke groei waarvan ik niet wist dat ze nodig waren maar die mij nu rust geven.  Dank je wel! Ik vond de hele manier waarop onze gesprekken gingen heel prettig. De tijd, de rust, de ruimte. Jouw hele uitstraling was rustig en vertrouwenwekkend. Met kennis van zaken heb je mij geholpen zonder dat ik het gevoel had dat ik een patiënt was.
Sascha

Ik vind Anita erg prettig in de omgang.  Zij kan heel goed luisteren, weet de essentie van je probleem uit het verhaal te halen, en stimuleert je er over na te denken wat je anders zou willen.  Anita toont oprechte interesse in je, is een luisterend oor, en die je leert je eigen kracht te vinden en stimuleert om daar wat mee te doen.
Marianne

 

 

 

referenties Anita Duin

afbeelding Pixabay