fbpx

vrouwenlijn opstelling

Vrouwenlijn opstelling

Door middel van een vrouwenlijnopstelling kun je je verbinden met de gaven, wijsheid en kracht die je hebt geërfd van je moeder, grootmoeder en voorouders.

vrouwenlijn opstelling

Het laat je de veerkracht en liefde voelen die door generaties heen zijn doorgegeven en omringt je met een krachtige en ondersteunende energie van vrouwelijke voorouders.

  • De verbondenheid met je vrouwelijke voorouders kan een diepgaande en helende ervaring zijn.
  • De steun van je moeder en grootmoeders kan je helpen om moeilijke tijden door te komen en je eigen pad te volgen.
  • De connectie met je vrouwelijke voorouders kan leiden tot een dieper gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Een vrouwenlijnopstelling is vaak verweven in een coachingstraject. Het kan ook geboekt worden  in een individuele XL sessie, die ongeveer 2,25 uur duurt.  Ik breng hiervoor mijn standaard coachingstarief in rekening.

 

Voorouderenergie in andere culturen

In Nederland is de traditie van voorouderverering niet meer zo wijdverspreid. In de gemeenschappen waarin we vroeger leefden waren zowel de levenden als de doden als een integraal onderdeel van het dagelijks leven, waarbij de overledenen een belangrijke rol speelden. Op 2 november herdenken veel mensen hun overleden geliefden tijdens Allerzielen, een dag om te bidden voor de zielen van de overledenen, het deel van een persoon dat na de dood kan voortleven.

In de Chinese filosofie deze wordt aangenomen dat de levensenergie of Yuan Qi van een individu niet alleen wordt bepaald door je eigen acties en ervaringen, maar ook door de energie die je hebt geërfd van je voorouders, tot zeven generaties terug.

Deze energetische erfenis omvat niet alleen genetische aanleg, maar ook emotionele en spirituele invloeden die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven.

familiealtaar in china

Er zijn diverse festivals waarbij mensen naar de graven van hun voorouders gaan om ze te eren. Mensen reinigen de graven, branden wierook, offeren voedsel en drankjes, en plaatsen bloemen op de graven als een teken van respect.

Ook zijn er huisaltaren gewijd aan de voorouders, die regelmatig worden voorzien van voedsel, drankjes, wierook en andere offers.

In Mexico zijn er soortgelijke rituelen.  Op de Dag van de Doden brengen veel mensen bezoeken aan begraafplaatsen om de graven van hun dierbaren te versieren en te eren. Het is een tijd van reflectie, herinnering en het versterken van familiebanden.

Informeer naar de mogelijkheden. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk in Alkmaar