fbpx

Ontdek je verborgen schatten

Je bent zoveel meer dan je denkt

We dragen allemaal een schat aan unieke eigenschappen en talenten met ons mee. Soms vergeten we echter dat deze schatten er zijn, of we vinden het moeilijk om ze aan de wereld te laten zien. Maar we zouden juist trots moeten zijn op wat ons speciaal maakt! Je kunt jouw talenten vergelijken met kostbare juwelen die wachten om ontdekt te worden.

Ben je empathisch, vriendelijk, grappig of moedig? Kun je goed luisteren, sta je altijd klaar voor een ander? Deze eigenschappen maken je uniek en mag je omarmen en te koesteren!

Wat zijn jouw verborgen schatten? Hoe ga je ze laten zien aan de wereld?

Ontdek je verborgen schatten. Als op een mooie dag het zeewater om je voeten speelt heb je er meestal nauwelijks besef van dat onder het water-oppervlak van de zee een immense wereld schuil gaat. Een heel universum dat met onze ogen niet zichtbaar is.

Als je op een heldere nacht naar de sterrenhemel kijkt zie je slechts een minuscuul stukje van het oneindige heelal, onbegrensd en zo enorm uitgestrekt dat het voor ons niet is te doorgronden.

Onder onze voeten, diep in het centrum van de aarde, bevindt zich een enorme energie, met krachtplaatsen waar de meesten van ons vrijwel nooit bij stilstaan.

Kijk eens in de spiegel en besef dat hetzelfde voor jou geldt. Je bent zoveel meer dan je ziet en beseft. Met ongekende mogelijkheden en krachten die ook in jou aanwezig zijn

Jouw verborgen schatten tevoorschijn halen

Soms is het fijn om eens samen met een coach te kijken naar jezelf en jouw leven. Om een spiegel voorgehouden te krijgen, waarin zoveel prachtigs te zien is. Om te ontdekken dat jij een mooi mens bent en om jouw verborgen schatten tevoorschijn te halen.

Spreekt dit je aan ? Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-26274343 of neem vrijblijvend  contact met me op via mijn contactformulier.