fbpx

Een kleurrijke workshop waarin jij een vrolijk bloemenschilderij maakt

Wat gaan we doen?
Je leert eerst hoe je op eenvoudige wijze de mooiste kleuren kunt creëren. Vervolgens ga je aan de slag op een canvas workshop bloemen schilderenschilderspaneel. Het is een manier van intuïtief schilderen, waarin je je laag voor laag aan jouw bloemenboeket werkt. Dit geeft je de vrijheid om het helemaal op jouw manier te doen. We werken in een klein groepje (maximaal 6 personen) zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Er gaat zeker iets moois uit voortkomen

Een vast onderdeel in mijn workshops is een stukje persoonlijke ontwikkeling. Tijdens het schilderen ervaar je op speelse manier dat elke laag  die je schildert, bijdraagt aan jouw unieke prachtige boeket. En dat er uit iets dat eerst lelijk lijkt, steeds weer iets moois kan groeien.

Je inspiratie krijgt een flinke boost tijdens deze workshop. Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen. Plezier maken en genieten staan voorop.

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer. Er is ruimte voor het uitwisselen van gevoelens en gedachten, met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve feelgood coach

Praktische informatie workshop bloemen schilderen

Datum: :vrijdag  2023 13.30 – 16.00 uur
Lokatie: Alkmaar
Jouw investering: 27,50  EURO inclusief alle materialen, thee en iets lekkers

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van 5-8  kunnen we in overleg een cursus inplannen !
Leuk als vriendinnenuitje, teambuilding enz.

Intuitief bloemen schilderen