fbpx

Massage

Massage bij Anita – een massage die jou echt raakt.

Massage Alkmaar: Innerlijke rust ervaren en voelen dat je energie weer gaat stromen. Even niets ‘moeten’, een moment voor jezelf.

massage alkmaar

Masseren doe ik niet alleen met mijn handen, ook mijn hart ‘doet’ mee. Vaak kan ik heel goed aanvoelen waaraan jij behoefte hebt tijdens een massage. Ik heb een zorgvuldige manier van masseren,  soms stevig en soms juist heel zacht, precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Tijdens een behandeling kan ik spanningen en blokkades in jouw lichaam opsporen en deze helpen los te laten

Door een fijne massage kan jouw hele systeem tot rust komen, spanning wordt afgevoerd en je lichaam wordt soepeler. Een Chinese massage herstelt en stimuleert de vitale levensenergie, en is gericht op harmonie en heling op emotioneel, lichamelijk en mentaal nivo.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende massages, gezichtsmassage, ontspanningsmassage, chinese massage, voetmassage, kruidenstempelmassage, duomassage enz.

Mijn praktijk voor massage Alkmaar is gevestigd aan de Louise de Colignystraat 27.  Heb je een vraag over mijn massages neem dan contact op met Anita

Hieronder heb ik een aantal behandelingen uitgelicht
Het complete aanbod vind je hier

 

Guasha hoofd- en gezichtsmassage

Guasha hoofd- en gezichtsmassage geeft je een gevoel van lichtheid en diepe ontspanningguasha gezichtsmassage

Een behandeling waarbij Chinese massage, reflexzones en drukpunten samensmelten tot een feestje voor je hoofd en je gezicht.

Guasha is niet voor niets het schoonheids- en gezondheidsgeheim van vele Aziatische vrouwen. Deze behandeling stimuleert namelijk de energiebanen in je hele lichaam, bevordert de bloedsomloop, zorgt voor een heldere frisse blik, verhelpt spanning in hoofd, nek en gezicht en geeft je huid een gezonde glans.

Meer lezen over guasha hoofd en gezicht

 

 

Guasha reinigingsmassage – daar knap je echt van op

guasha alkmaarAl sinds 2002 gebruiken wij guasha bij de behandeling van uiteenlopende klachten.
In Oosterse landen is een guasha-behandeling net zo gewoon als voor ons een bezoek aan de kapper. Het is een beproefd middel dat wordt toegepast bij allerlei lichamelijke ongemakken.

Guasha is een massage-techniek die er voor zorgt dat je lichaam wordt ontgift en blokkades worden opgeheven. Hierdoor kan jouw energie weer optimaal stromen. Je organen worden geprikkeld hun functies weer beter uit te voeren, wat direct positieve gevolgen heeft voor de spijsvertering. Vocht wordt afgedreven, vage klachten en vermoeidheid verdwijnen.

Een reinigingsmassage is een goede manier om je lichaam te ontgiften en je snel fitter te voelen

Bij een reinigingsmassage wordt de guasha-behandeling ondersteund met een kruidenkuur. Dit betekent dat je gedurende 2 weken dagelijks een aantal kopjes kruidenthee drinkt. Deze lekkere thee zit boordevol mineralen en geneeskrachtige stoffen waardoor je hele lichaam een enorme boost krijgt.

Ben je nieuwsgierig of guasha ook voor jou iets kan betekenen, lees dan verder