Een heerlijke workshop waarin je een mooie mandala maakt van papieren bloemen.

In deze workshop maak je een collage-mandala  van bloemen. Je schildert en knipt zelf de bloemen en de blaadjes. Of je workshop bloemen mandalagebruikt ander mooi papier uit tijdschriften.  Hiervan maak je mooie patronen en , stukje voor stukje,  ontstaat jouw eigen mandala.

Het woord mandala betekent cirkel of wiel en staat voor oneindigheid en verbinding
Bloemen staan voor kleur, leven, groei, tot bloei komen, schoonheid.

We beginnen de workshop met een ontspannende geleide meditatie/visualisatie waarin je even stil staat bij datgene wat bij jou tot bloei wil komen. Van daaruit ga je vervolgens intuïtief en creatief aan de slag. Wanneer dat nodig is, begeleid ik je door het proces en help ik je op weg.

Het maken van een bloemenmandala is een rustgevend en creatief proces.

Het is een plezierige en eenvoudige bezigheid. Je maakt de mandala naar eigen inzicht met kleuren en vormen die jij mooi vindt.
Het is een geweldige manier om mindfulness te beoefenen. Je zult merken dat je helemaal gefocust bent op je mandala en de wereld en alle drukte om je heen even vergeet.

De workshop vindt plaats in een ontspannen en rustige sfeer. We starten met een meditatie. Er is ruimte voor het uitwisselen van gevoelens en gedachten, met respect voor elkaar. Dit is vrijblijvend: Je deelt alleen wat je wilt delen. Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop wordt gegeven door Anita Duin, creatieve coach

Datum: : 9 mei  2020 13.30 – 16.00 uur
Lokatie: De Rekere, Drechterwaard 16, 1824 EX Alkmaar – praktijk Acu-Putten
Jouw investering: 20 EURO
Aanmelden: via het contactformulier

 

 

Bloemen mandala
Affirmatie: ik geef mezelf de ruimte om tot bloei te komen
en maak daarmee de wereld een stukje mooier.

 

Als je zelf een enthousiast groepje hebt van minimaal 4 personen kunnen we in overleg een cursus inplannen !