fbpx

Coaching loslaten

Als je beter leert loslaten, wordt alles meer ontspannen en eenvoudiger en kun je veel meer genieten van wat het leven je biedt.

Wil jij graag iets loslaten? Dan is deze coaching perfect voor jou….want… Loslaten was nog nooit zo leuk! Ga mee op een helende reis en vindt rust, ruimte en innerlijke vrede.

coaching loslaten

Zijn er gedachtes en gevoelens die je graag zou willen loslaten? Als je ergens boos of verdrietig over bent en daar steeds maar over blijft piekeren, dan kost dat je heel veel energie. Als je je angst of onzekerheid, je zorgen, boosheid, teleurstelling, schuldgevoelens of iets anders loslaat, voelt dat alsof er een last van je schouders is gevallen.

Negatieve gebeurtenissen achter je laten, het verleden accepteren, maakt dat er meer flow komt in je leven

Er kan een vervelende of pijnlijke gebeurtenis zijn, of een bepaald persoon die allerlei gevoelens en emoties bij je oproept.
Steeds maar opnieuw een nare gebeurtenis, een vervelende periode in je gedachten herbeleven, maakt dat je niet verder kunt.
Wil je weer in de flow raken, maak je dan los van de greep die dit nog op je heeft.

Ik bied je een mooi ritueel om dagene wat je dwars zit achter je te laten, gebaseerd op Ho’oponopono, een Hawaiiaanse methode van vergeven en genezen. De gedachte achter deze methode is dat je door anderen of jezelf te vergeven de deur naar je hart open zet.

Na een loslaat coaching-sessie zul je daadwerkelijk opluchting ervaren.

Het is een belangrijke stap naar meer innerlijke rust.
Je bent klaar om dingen anders te doen, klaar voor een nieuw begin, klaar om een stap vooruit zetten. Klaar om vol positiviteit aan een prachtige nieuwe periode te beginnen.

Zie tarieven voor de  prijs voor deze coaching.  De sessie duurt ongeveer 75-90 minuten.
Heb jij interesse of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.